De Schaapskooi-gemeente: Gemeentereis naar Israel 28 april -5 mei 2019,

van 28 april tot en met 5 mei  wordt er door de Protestantse Wijkgemeente de Schaapskooi   een 8- daagse reis naar Israel georganiseerd. Wij hebben een mooi en gevarieerd programma samengesteld waarin bezoek aan de Bijbelse plaatsen centraal staat en een aantal boeiende ontmoetingen plaats vinden

De eerste dagen gaan we naar het noorden, waar we overnachten in Nes Ammim en Tiberias, en we zullen hier Arabische christenen ontmoeten. We zullen veel van de prachtige natuur e en omgeving daar zien, daarna rijden we naar het zuiden naar  Jericho.

Het drijven in de Dode zee is een onvergetelijke ervaring evenals een bezoek aan het natuurreservaat Ein Gedi waar het bijbelverhaal van David en koning Saul gespeeld heeft. Ook het bezoek aan Massada, het zomerpaleis van koning Herodus is de moeite waard.

Op donderdag  gaan we naar Jeruzalem, waar we  langs Via Dolorosa in de oude stad Jeruzalem binnengaan, we kijken vanaf de Olijfberg uit over de stad en bezoeken we onder andere Getsemané en de graftuin.

We wandelen door de joodse wijk in Jeruzalem en een bezoek aan het Holocaust museum Yad Vashem ontbreekt niet. Marleen Anthonissen vertelt over haar leven en werken in Jeruzalem.

We overnachten in goede hotels en  en reizen in een comfortabele bus met air conditioning.,  De reisorganisatie Drietour (https://www.drietour.nl/)  die veel ervaringen heeft met gemeentereizen staat garant voor een goed verzorgde reis.

Ds Robbert Jan Perk gaat als wijkpredikant mee,  er is een  nederlandse sprekende Gids.

Deze reis staat ook open voor deelnemers uit onze regio.

Neemt u voor meer informatie  gerust contact met ons op: Facebook Gemeentereis Schaapskooi Israel 2019  gemeentereisschaapskooi@gmail.com Jenny Smit  0548-625823 of Marjolein van Dijk 0548-626413

Uiterste opgave graag 15 december 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *