Gezellige avond voor alle vrijwilligers van de PG Nijverdal

Via zowel Het Kerkvenster als de zondagse nieuwsbrieven ben je al uitgenodigd voor de gezellige avond voor vrijwilligers van onze gemeente op vrijdag 25 januari a.s.. Tot nu toe hebben zich een kleine 70 mensen aangemeld. Heel fijn, maar gezien al het werk dat er door vrijwilligers wordt gedaan in onze gemeente hopen we op nog meer aanmeldingen. Daarom sturen we nu de uitnodiging ook naar zoveel mogelijk mailadressen die we kennen.

Iedereen die op welke wijze ook iets doet in of voor onze gemeente is van harte welkom op de gezellige avond die D.V. vrijdag 25 januari a.s. wordt gehouden in Het Centrum. Inloop tussen 19.30 en 19.45 uur.

Bij ‘íets doen voor of in de gemeente’ moet je heel breed denken. Het gaat echt om ALLE vrijwilligers: contactpersonen, redactie en bezorgers van het kerkblad, mensen die de zondagse nieuwsbrieven maken of uitdelen, kerkenraadsleden, tuinploeg, koffieschenkers, leden commissies en werkgroepen, beameraars, organisten, kosters, leiden kindernevendienst, clubs, oppasdienst en jeugdkerk, enzovoort enzovoort.

Het wordt een gezellige avond met eerst koffie/thee en daarna ‘hapjes en drankjes’. Ook is er een voordracht, getiteld ‘Humor in de kerk’, van de bekende schrijver, dichter, columnist en docent Twents en Twentse geschiedenis Gerrit Kraa uit Bornerbroek.

 

In verband met de catering moeten we wel  weten hoeveel mensen er komen. Als je je nog niet hebt aangemeld via de intekenlijsten in de beide kerkgebouwen, wil je dan een retourmailtje sturen naar het scribaat? E-mailadres: scriba.ak@pgnijverdal.nl . Geef daarbij s.v.p. even aan of je alleen komt of samen met partner.

Tenslotte nog het vriendelijke verzoek om deze e-mail door te sturen naar vrijwilligers van onze gemeente die u kent. Het scribaat heeft namelijk wel e-mailadressen van ouderlingen, diaconie, CvK en nog wat commissies/werkgroepen en zo, maar lang niet alle adressen. Beter dat iemand bij wijze van spreken 5 x wordt uitgenodigd dan dat we iemand vergeten. Bij voorbaat dank!

We hopen heel veel vrijwilligers te ontmoeten op 25 januari a.s..

Met een hartelijke groet,

Sandra Dubbink, scriba en Piet Jansen, voorzitter kerkenraad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *