Raad van Kerken zoekt hulp

commissie Vredesweek

Al een groot aantal jaren is er onder de paraplu van de Raad van Kerken Nijverdal-Hellendoorn een commissie actief die een activiteit organiseert tijdens de Vredesweek in september. De commissie heeft in het verleden vredesdiensten georganiseerd en later een aantal keren een vredesmarkt. Afgelopen september is er een walk of peace geweest. Nu hebben de commissieleden aangegeven dat zij graag versterking willen om weer nieuwe ideeën ten uitvoer te brengen. Dus wij zijn op zoek naar mensen die deze commissie zouden willen versterken.

 

4 mei commissie Nijverdal

Elk jaar organiseert de Raad van Kerken twee herdenkingsbijeenkomsten op 4 mei voorafgaande aan de herdenking bij het oorlogsmonument, een in Hellendoorn en een in Nijverdal.
Voor de organisatie van de bijeenkomst in Nijverdal zijn we al een hele tijd op zoek naar mensen die zouden willen meedenken voor en helpen bij het uitvoeren van deze bijeenkomst. Wij hebben nu één persoon bereid gevonden om hieraan mee te werken, maar die wil dit alleen als er nog iemand meedoet. Dus voor deze commissie zijn we op zoek naar één persoon die hier de schouders onder wil zetten.

 

Als u nog meer informatie wenst of zich wil aanmelden, dan kunt u contact opnemen met

Adri Kodde

secretaris Raad van Kerken

email: akodde@home.nl

tel. 0548616285

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *