Alles komt goed?! is de titel van de 40-dagenkalender van de Protestantse Kerk Nederland.

Een lastige; niet voor niets staat er zowel een vraagteken als een uitroepteken achter.

Op de Hof der Wonderen willen we elkaar in die periode drie keer ontmoeten om voedsel, ideeën en ervaringen rond dit thema te delen.

Op aswoensdag 2 maart eten we met elkaar een maaltijd waarbij we luisteren naar door deelnemers zelf meegebrachte muziek. Vertel waarom je juist dit stuk of lied hebt gekozen. We kijken ook naar een aflevering van het televisieprogramma de Verwondering. We beginnen om 18.30 uur en de kosten bedragen EUR 15,- per persoon.

Maandagavond 21 maart draaien we een film. Er zijn  nog verschillende opties. Via onze website, facebookpagina en de nieuwsbrief van de PG-Nijverdal houden we jullie op de hoogte. In ieder geval wordt het een verhaal dat tot nadenken en napraten stemt. Dat doen we na afloop onder het genot van een glas bij de houtkachel. Vanaf 18.45 uur is er koffie en we beginnen om 19.00 uur. De kosten zijn EUR 10,- per persoon

Palmzondag 10 april willen we de goede week beginnen met een driegangen maaltijd. Tijdens deze maaltijd zorgt iedereen voor een inspirerende bijdrage in de vorm van een kort verhaal, een gedicht, een stukje muziek, een beeld of wat dan ook. We beginnen om 17.00 uur. Kosten: EUR 20,- per persoon.

Geld mag nooit een belemmering zijn om mee te doen. Zijn de kosten bezwaarlijk, dan bepalen we in overleg wat je wel kunt missen.

Geef je op via jan@#hofderwonderen.nl of 06 2091 0091  Gezien de aard en de sfeer van de bijeenkomsten houden we een maximum aantal deelnemers aan.

Welkom op Hof der Wonderen, een plek die we delen, Piksenweg 42 7447 SE Hellendoorn

Kootje Stronkhorst en Jan Verhoek