De diensten kunnen thuis worden ‘bijgewoond’ via Kerkomroep of YouTube. Voor degenen die dat niet kunnen en voor hen die toch liever aanwezig willen zijn, is in iedere dienst een beperkt aantal plaatsen (maximaal 30) beschikbaar.

Aanmelden voor de kerkdiensten kan van maandagmorgen tot zaterdagmiddag 12 uur voor de zondag erop. Voor Kerst en Oud en Nieuw tot een dag van tevoren. Midden op de startpagina van de website en rechts bovenaan ziet u ‘Reserveer uw kerkdienst’. Wanneer u hierop klikt, ziet u een weekagenda met de diensten op de eerstvolgende zondag (en feestdagen). U klikt aan welke kerk u wilt bezoeken en vervolgens vult u uw gegevens en het aantal plaatsen in.
U ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van uw aanvraag. Uiterlijk de avond van tevoren ontvangt u per e-mail de definitieve bevestiging van uw reservering.
Vooraf aanmelden is beslist nodig!.
Als u zich niet via internet kunt aanmelden, kunt u zich – alleen op maandag en dinsdag! – telefonisch opgeven via 06 – 20040383.  

 

Denkt u nog even aan de volgende aandachtspunten?

*Kom bij verkoudheids- of andere corona-gerelateerde klachten niet naar de kerk en laat  u testen Krijgt u klachten of kunt u om een andere reden niet komen na aanmelding, meldt u zich dan nog even af.

*Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen, ook bij binnenkomst en vertrek, zowel in de kerk als buiten.

*Draag een mondkapje bij binnenkomst en vertrek.

*Maak gebruik van het desinfecteringsmiddel dat bij de ingang staat.

*Er is geen samenzang. U kunt wel zacht mee neuriën met een klein zanggroepje of een lied via You/Tube.

*Gemeenteleden met een rood hesje geven aanwijzingen.

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment