Aanstaande zondag hopen we onze Startzondag te houden. In de ‘open lucht’, op de evenementen-weide bij ‘Kulturhus Irene’ te Notter (Van Kregtenweg 9). Via Boomcateweg en Klokkendijk makkelijk te bereiken.

We beginnen met een kerkdienst (9.30 uur) met het thema ‘Van U is de toekomst’. De samenzang wordt begeleid door een orkest van KCMV Advendo. Na afloop van deze kerkdienst zal Advendo nog meer muziek ten gehore brengen. Daarnaast is er voor jong en oud nog van alles te doen.

Natuurlijk is er iets te drinken en rond half 12 iets te eten, verzorgd en opgediend door de jongeren. Iedereen is welkom: liefst wandelend of op de fiets, maar ook met de auto. Fijn als u uw eigen stoeltje mee kunt brengen (we hebben een beperkt aantal stoelen beschikbaar). Het is ook handig om de mobiele telefoon mee te nemen. Die is nodig voor een van de activiteiten.

Bij slecht weer kunnen we in aangepaste vorm uitwijken naar Het Centrum. Het zou fijn zijn als veel mensen zich even aanmelden via de website www.pgnijverdal.nl bij ‘reserveer uw kerkdienst’: zondag 19 september, startdienst Notter. Als u/jij dat vergeten bent, geen nood: laat je naam dan even noteren bij de ingang van het terrein.