Dag webredactie, zien jullie mogelijkheid om deze foto op de website van de PGNijverdal te zetten op een plaats die jullie geschikt vinden en erbij aan te geven dat de afgebeelde spullen in een doos in het archief van de kerk verblijven? En als dat kan, zou dan ergens vermeld kunnen worden of degene die herkent waar het over gaat contact met mij wil opnemen om te bezien wat we er verder mee gaan doen.
Bij mijn werkzaamheden in het archief van de kerk heb ik die doos namelijk gevonden, zonder dat er enige toelichting bij zit. Het spul zal volgens mij in het (verre?) verleden gebruikt zijn bij (een?) club(s), maar nu ligt het zonder aanwijsbaar nut te liggen in de kelder van het Spectrum, in het archief. Als er geen liefhebber voor komt, dan zou het kunnen gebeuren dat ik het in de kliko gooi. Maar wat je eenmaal hebt weggegooid, krijg je nooit meer terug, dus ik doe heel kleine stapjes.  Een bericht hierover probeer ik ook in de nieuwsbrief van komende zondag te krijgen.
In afwachting van jullie reactie en met hartelijke groet,
Jan Rodenburg           jtrodenburg@hotmail.com

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment