Op DV vrijdag 22 december geeft de Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter een adventsconcert in de Dorpskerk in Wierden. Tussen alle verschillende concerten en zangavonden die in deze Adventstijd geboden worden, willen ook wij graag samen met jong en oud zingen ter ere van Hem die op aarde is gekomen. Dit jaar willen wij dat weer doen met veel bekende en traditionele Kerstliederen, maar we zullen ook een aantal nieuwe liederen zingen. Het geheel belooft zo een avond te worden met prachtige liederen, waarvan de teksten vaak nieuw, maar toch vertrouwd zijn en die ons zo het wonder van Kerst willen doen ervaren.

Medewerkers zijn Ronald IJmker (orgel), Kees de Bruin (piano) en Maurice van Dijk (trompet). De avond staat onder leiding van onze dirigent Jan Quintus Zwart.

Komt u ook om samen met ons uit te kijken naar de komst van Jezus? U bent van harte welkom in de Hervormde Dorpskerk, Burg. J.C. v.d. Bergplein 3 in Wierden. De avond begint om 20.00 uur, de toegang is vrij. Wel is er een collecte voor de kosten.

Wij kunnen ons voorstellen dat u na ons concert de smaak te pakken heeft en graag vaker met ons mee wilt zingen. Speciaal voor u hebben wij daarom op 8 en 15 januari 2023 twee open repetities. U bent van harte welkom om een keer te proberen of het zingen in een koor bij u past. Onze repetities beginnen om 20.00 uur in het Kulturhus Irene, van Kregtenweg 9 in Notter. Tijdens de pauze zullen we u trakteren op een kopje koffie of thee.

Kijk voor meer informatie over ons koor of onze activiteiten op onze website www.looftdenheer.nl of volg ons op Facebook!