Mijn naam is Marianne Nijmeijer-Maris, gehuwd en moeder van een zoon van 14-jaar, samen wonen wij aan de Overwaterweg 35 in Hulsen, een mooie plek om te wonen en werken.
Na een aantal jaren in het onderwijs gewerkt te hebben, heb ik 6-jaar geleden een switch gemaakt naar de hulpverlening aan kind & ouder (s). Inmiddels werk ik, als psycho-synthetisch therapeut vanuit mijn Praktijk aan huis. Waarbij psycho synthese staat voor de mens, klein of groot, jong of oud, weer in verbinding te brengen met zich-zelf & de omgeving. Mijn overtuiging is dat ieder mens, meer is dan alleen zijn/haar handicap, stoornis, trauma of blauwe plekken die we allen oplopen in het leven. In mijn Praktijk zijn vertrouwen, zorgvuldigheid en integriteit de pijlers van mijn werk.
Na onze terugkeer uit Brazilië (2008) ben ik aan de Protestantse Gemeente Hellendoorn (den Oalen Griezen) verbonden als jeugdouderlinge. Het reilen en zeilen binnen een kerkelijke gemeente is mij bekend. Buiten het organisatorische en regelwerk voor vele activiteiten, brengt het geloof, het diepe vertrouwen dat er meer is dan wat wij zien, het geloof in een liefdevollere wereld en daar samen met anderen voor gaan, mij veel energie en voldoening.

Een hartelijke groet,
Marianne

Vertrouwenspersoon PGN
Mevrouw Marianne Nijmeijer-Maris
Overwaterweg 35
7443SJ Hulsen
mgnijmeijer@live.nl
0548-681900
06-22608904

Reglement Vertrouwenspersoon:
Reglement Vertrouwenspersoon Protestantse Gemeente Nijverdal