Zo’n vijf jaar geleden is in Nijverdal ‘De Huiskamer’ gestart, een centraal punt waar iedereen samenkomt. Een inloophuis voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn. Een soort huiskamer, waar iedereen zich welkom en thuis kan voelen.

Hier kunt u even langskomen voor een kopje koffie of thee, om de krant te lezen, een spelletje te spelen, maar waar u ook terecht kunt voor een goed gesprek. Er is een spreekkamer om onder vier ogen met een vrijwilliger te kunnen praten en een folderwand met allerlei informatie. Er is geen consumptieverplichting.

Op dinsdag- en donderdagavond kunt u voor € 4,- meedoen met de kookgroep en worden er onder leiding van een kok inkopen voor de warme maaltijd gedaan, wordt er gekookt, gegeten en wordt de maaltijd afgesloten met een kopje  koffie. Het geheel wordt gerund door vrijwilligers.

De Huiskamer, aan de Markt 3, is dagelijks geopend van 10.00-12.00 en van 14.00-17.00 uur. In het weekend alleen ’s middags.

Voor meer informatie bezoek de website www.dehuiskamernijverdal.nl of de Facebookpagina. Of bel met Marjanne van Egmond, tel. 522474 of Hennie Mulhof, tel. 614466. Mailen kan naar info@dehuiskamernijverdal.nl of loop gerust even binnen.