Op de Hof der Wonderen wordt dankbaar teruggekeken op mooie avonden waarbij steeds gespreksonderwerpen werden aangedragen door de deelnemers. De laatste drie keer: 1 wat geloof je nog van wat je vroeger als vanzelfsprekend voor waar aannam, 2 hoe gaan we om met het kwaad dat we dagelijks om ons heen ervaren en 3 hoe kunnen we prettig en zinvol oud worden als zorgzekerheden wegvallen en de mensen om ons heen soms ook?

De zomer is inmiddels begonnen, maar we gaan graag door met onze maandelijkse maaltijd met een verhaal. We willen de tafel weer dekken op maandag 24 juni om 19.00 uur. ‘Vogels van diverse pluimage’ zijn welkom om met elkaar te eten en ideeën te delen. We serveren een goede maaltijd met aandacht voor de ingrediënten en waar die vandaan komen. Waar we het met elkaar over gaan hebben weten we nog niet. Suggesties zijn welkom. Als zo rond 21.00 uur de koffie op is, gaan we ieder ons weegs, zodat iedereen dinsdagsmorgens weer fris is.

De commissie vorming en toerusting van de Protestantse kerk in Nijverdal en Hellendoorn waardeert en ondersteunt onze activiteiten. Daarom vragen wij een bijdrage van slechts EUR 7,50 per avond.

Maximum aantal deelnemers: 15. Opgeven: hofderwonderenmarle@gmail.com of 06 2091 0091

We zien ernaar uit jullie (weer) te ontmoeten.

Kootje Stronkhorst en Jan Verhoek

Hof der Wonderen Piksenweg 42 7447 SE Hellendoorn