Ook dit jaar zal er weer een FreeXs sportweek georganiseerd worden. De FreeXs sportweek is een sportweek waarin een groep jongeren in twee aparte groepen de sportvelden opgaan in Nijverdal en Hellendoorn om samen met de kinderen uit de buurt te gaan sporten, knutselen en om gezellig te kletsen. Deze sportweek valt dit jaar van 28 augustus tot en met 1 september.

De kinderen zijn welkom op de sportvelden vanaf 29 augustus tot en met 1 september. Wij, als FreeXs-leden, zullen vanaf 13.30-16.30 uur aanwezig zijn op de sportvelden. Tussendoor zal er tussen 14.45-15.15 uur een pauze zijn voor iets lekkers, iets te drinken en een toneelstukje dat door de groep uitgevoerd zal worden. De sportvelden waarop wij dit jaar aanwezig zijn, zijn het veldje aan de Morgenster in de Kruidenwijk en aan de Leerlooierstraat in Hellendoorn.

Op woensdagavond 30 augustus zal er een volleybaltoernooi georganiseerd worden. Hiervoor kunt u zich/kun jij je opgeven (via freexs.sportweek@gmail.com) met een team van minimaal 5 personen. Maar ook als u/jij alleen bent, kunt u/kun je gewoon komen en meespelen. Dit volleybaltoernooi begint om 19.00 uur.

Op donderdag organiseren wij ook voor alle belangstellenden om 19.00 uur een bijeenkomst aan de Leerlooierstraat om elkaar te ontmoeten en met elkaar in beweging te gaan.

Op vrijdagavond is er voor iedereen (kinderen en volwassenen) zowel in Hellendoorn als in de Kruidenwijk een afsluitende barbecue vanaf 18.00 uur. Er wordt wel een kleine bijdrage gevraagd in de onkosten.

 

Missionair Jeugdwerk Hellendoorn-Nijverdal