Wereldwijd worden 365 miljoen christenen vervolgd, omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk, vrijdag 31 mei op zaterdag 1 juni, van 20.00u tot 02.00u, in kerkgebouw Beth Shalom, Maasstraat 2 te Nijverdal. Tijdens de Nacht horen en zien we in de gebedsblokjes verhalen uit landen met ernstige geloofsvervolging, zoals Noord-Korea, India, Nepal en Vietnam en andere. Bij één van de blokjes, ca. 22.00 uur, zal een spreker van Open Doors aanwezig zijn. Het is ook mogelijk een deel van de Nacht mee te bidden, schuif gerust aan wanneer het u past.

De Nacht van Gebed volgt traditiegetrouw op de Zondag voor de Vervolgde Kerk op zondag 26 mei. In diverse kerkdiensten zal dan aandacht voor de vervolgde christenen worden gevraagd.

Algemene informatie over beide activiteiten is te vinden op de website van Open Doors. Neem voor vragen over de plaatselijke Nacht van Gebed contact op met Marcel Ticheler, tel.nr. 0548-619647 of via e-mailadres tichelermarcel@gmail.com.

“Onze gebeden kunnen komen waar wij niet kunnen komen. Wanneer we bidden zijn er geen grenzen, geen gevangenismuren en geen gesloten deuren” – Anne van der Bijl, Open Doors