Op 19 maart jongstleden was het veertig jaar geleden dat Jan Quintus Zwart zijn loopbaan als dirigent begon bij de Christelijk Gemengde Zangvereniging ‘Looft den Heer’ in Notter. In die veertig jaar is het koor gegroeid tot een groot regionaal koor van zo’n 150 leden. Samen met iedere belangstellende willen wij dit jubileum vieren in een groots jubileumconcert op D.V. zaterdag 8 juni aanstaande in de Dorpskerk in Wierden.

Tijdens dit concert zullen liederen van de afgelopen veertig jaar de revue passeren. Liederen die veertig jaar geleden in de koormap zaten en liederen die recent zijn uitgekomen. Het belooft een prachtige avond te worden, met veel koor- en samenzang en aandacht voor het jubileum.

Medewerkers tijdens deze avond zijn Ronald IJmker (orgel), André van Vliet (vleugel), Noortje van Middelkoop (panfluit) en Chloë Elsenaar (viool).

Bent u er ook bij? Het concert begint om 19.30 uur, de deuren gaan om 18.45 uur open. De toegang is gratis, wel is er een collecte om de kosten te bestrijden. Wij zien u graag in de Dorpskerk in Wierden, Burgemeester J.C. v.d. Bergplein 3.