Binnenkort zal hier informatie te lezen zijn over de stappen die we nemen voor het migreren naar Office 365.

LET OP!  De migratie is uitgesteld met 2 maanden. Ook voorlichtingsavonden van 13, 17 en 20 september gaan daarom niet door!

Als u een bericht per mail wilt ontvangen zodra e.e.a. gepubliceerd is, stuur dan even dit verzoek per mail naar webmaster@pgnijverdal.nl


 

PG Nijverdal stapt binnenkort over op Microsoft Office 365. Dit doen we, omdat we de veiligheid van alle gegevens en de archivering van onze documentatie willen waarborgen. Daarnaast zijn er nu veel verschillende e-mailadressen van de kerk in omloop, die lopen over meerdere servers. Hierdoor ontstaan regelmatig problemen bij bijvoorbeeld het versturen en ontvangen van e-mail. Straks werken we allemaal met hetzelfde systeem en wordt de informatie online (in de cloud) opgeslagen. Van iedereen die een mailadres vanuit Office 365 heeft toegewezen gekregen, wordt verwacht dat hij/zij dit mailadres gebruikt voor alle kerkelijke mail. 

De eerste stap is het omzetten van het e-mailsysteem van alle adressen die eindigen op @pgnijverdal.nl. naar Office 365. Een belangrijke datum om te onthouden is dinsdag 15 november 2022.

Op die dag gaan we deze aanpassing doen. De overstap van het e-mailsysteem is een eerste, maar zeer belangrijke fase. Alle kerkelijke e-mailadressen gaan namelijk in één keer over naar het nieuwe systeem. Hiermee krijgt u dus mogelijk ook te maken. Maar dit is geen reden tot stress. Er is altijd hulp dichtbij. 

Hieronder komt meer informatie beschikbaar en er komen informatiebijeenkomsten in “Het Centrum” waar u met uw vragen naartoe kunt.

  • de nieuwe data voor voorlichting worden binnenkort vastgesteld en gepubliceerd

Wordt vervolgd.