Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland.

Doe mee met de Nacht van Gebed voor de vervolgde kerk, vrijdag 17 op zaterdag 18 juni, van 20.00u tot 02.00u, in kerkgebouw de Schaapskooi, Kuperserf 49 te Nijverdal.  Tijdens de Nacht horen en zien we tijdens de gebedsblokjes verhalen uit onder andere Noord-Korea, Afghanistan, Djibouti en Colombia. Het is ook mogelijk om een deel van de Nacht mee te bidden, schuif gerust aan wanneer het u past.

De Nacht van Gebed volgt traditiegetrouw op de Zondag voor de Vervolgde Kerk, zo 12 juni. In diverse kerkdiensten zal ook dan aandacht voor de vervolgde christenen worden gevraagd.

Algemene informatie over beide activiteiten is te vinden op de website van Open Doors. Neem voor vragen over de plaatselijke Nacht van Gebed contact op met Marcel Ticheler, tel.nr. 0548-619647 of via e-mailadres tichelermarcel@gmail.com

Nacht van Gebed 2022 – Poster[18955]