Dit jaar hopen we op 17 september om 9:30 uur onze Startzondag te houden bij de familie Middelesch aan de Lage Esweg 86. Het wordt een feestelijke dienst voor jong en oud in de open lucht. We zingen mooie liederen onder leiding van een blazersensemble van Advendo.

Het jaarthema van de Protestantse Kerk is: “Ga mee! Samen getuigen van geloof, hoop en liefde”. We horen een gedeelte uit Mattheüs 4 over de roeping van de discipelen: ‘Ga mee’. Daarnaast lezen we uit Numeri 10:29 : ‘Ga mee, je zult het goed bij ons hebben.’

De groep liturgisch bloemschikken gaat een mooi bloemstuk voor deze dienst verzorgen. Wilt u een rode bloem meenemen naar de dienst? Dan maken de dames er een prachtig geheel van.

Na afloop van de dienst is er tijd om samen nog even na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. Na de koffie is er voor jong en oud gelegenheid om een QR-wandeling te volgen (vergeet dus niet uw mobiel mee te nemen). Tijdens de wandeling is er een stop bij de schapen, waar iets wordt verteld over de kuddes op de Sallandse Heuvelrug. Ook kunt u na de dienst ‘gewoon’ blijven zitten en luisteren naar Wim Noort. Hij vertelt over zijn belevenissen tijdens de fietstocht naar Santiago de Compostella. Voor de jeugd zijn er allerlei spellen te doen, zoals weerwolven, jachtseizoen en voetballen.

Na de activiteiten gaan we gezellig samen pannenkoeken eten. Mocht u een allergie hebben, laat het ons dan vooraf even weten (via desireepastink@pgnijverdal.nl). Dan houden we daar rekening mee!

Fijn als u een eigen stoeltje mee kunt meenemen, maar er staan ook stoelen / er zijn zitplekken voor wie dit lastig is. Heeft u geen vervoer naar de Lage Esweg, dan kunt u contact opnemen met Gerrit en Henny Mengerink, tel: 610602 of 06-25022464

Graag tot 17 september allemaal!

De Startdienstcommissie