Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Een Vro(uwe)lijk Kerstconcert

15 december 2018 | 20:00

De Hardenbergse musicus Frank Kaman, al meer dan 12,5 jaar dirigent van Het Christelijk Zangkoor Nijverdal (CZN), dirigeert op zaterdag 15 december zijn nieuwe projectkoor ‘frank en vrij’. Het projectkoor bestaat deze eerste keer geheel uit vrouwen. Ruim 40 dames uit de regio, waaronder 11 Nijverdalse deelnemers die lid zijn van het CZN, hebben in slechts een paar repetities hun repertoire ingestudeerd.
Tijdens het concert wordt sfeervolle kerstmuziek ten gehore gebracht. Een oud kerstlied als ‘Een roze fris ontloken’ gaat deze avond hand in hand met het bekende en eigentijdse ‘Mary did you know’. Het koor zingt verder liederen van John Rutter, Karl Jenkins en Cesar Franck, maar ook van de Amerikaanse vocalgroup Pentatonix.
Het koor krijgt professionele ondersteuning van pianist Henry Huisjes en euphoniumspeler Jorijn van Heese. Deze beide muzikanten verzorgen ook enkele solo’s, waarbij Frank Kaman achter het orgel zal plaatsnemen.
Het concert vindt plaats in de Höftekerk, Lage Doelen 3 te Hardenberg, de aanvang is 20.00 uur. Toegang tot en met 18 jaar is gratis, boven de 18 jaar geldt een speciale kennismakingsprijs van € 5,00 per persoon.

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Tijd:
20:00
Evenement Categorieën:
,